Bankas, visā Latvijā

Drukāt

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

29.03.2024 - 01.04.2024 ir slēgts!
Silikātu 5c, Rīga LV-1016
Metāllūžņu iepirkšana Rīgas rajonā. Metāla konstrukciju demontāža. Objektu demontēšana, metāllūžņu konteineri, metāllūžņu pieņemšana Jelgavā un Rīgas rajonā,  piekabju noma. Automašīnu utilizācija un norakstīšana no CSDD uzskaites. Transporta pakalpojumi un konteineru noma. TM Recycling SIA, TM Recycling, TM Recycling metāllūžņi,

BVT Partneri, SIA

Ganību dambis 24a-46.korpuss, Rīga LV-1005
AlpicAir, Mitsubishi Heavy, TRANE, STULZ, Friga-Bohn, HVAC, šķidruma dzesētāji, fankoils, fankoili, čilleri, čilleris, siltumsūkņi, gaisa siltumsūkņi, siltumsūknis, siltumsūkņu, gaisa siltumsūknis, siltumsūknis gaiss gaiss, gaiss gaiss siltumsūknis, siltumsūkņi gaiss-gaiss, gaiss ūdens siltumsūknis, gaiss ūdens siltumsūkņi,

Baltic Beauty Prof - Latvijas birojs, BBP, SIA

Artilērijas 69, Rīga LV-1009
Lūpu palielināšana, Semināri. Skaistumkopšana, fotoatjaunošana, atjaunojošās injekcijas, pīlings, mikrodermabrāzija, oksiterapija, aparātu procedūras, maskas, tīrīšana, dermatoloģiskās procedūras, kosmētika, figūras modelēšana, mezoterapija, SPA procedūras, fotoepilācija, karboksiterapija, kosmetologs, skaistuma injekcijas,

LEXEM, SIA

Rīgas 47, Jelgava, LV-3004
LEXEM jurista pakalpojumi, Debitoru parādu piedziņa no juridiskām un privātpersonām, Maksātnespējas process, Naudas piedziņa un atgūšana, Jurists, Parādu piedziņa tiesas ceļā, Parādu atgūšana, Parādu piedziņas uzņēmumi, firmas, kompānijas Latvijā, Online, tiešsaistes konsultācijas internetā, Ārpustiesas pārstāvība, Uzņēmumu

PILAT nekustamie īpašumi

Ģertrūdes 90, Rīga, LV-1009
Kā pārdot dārgāk savu īpašumu? Kā pārdot ātrāk īpašumu? Kā pārdot droši savu īpašumu? Kā izdevīgāk pārdot savu īpašumu? Meklēt nekustamo īpašumu, Kāda komisijas maksa, lai pārdotu savu nekustamo īpašumu? Kāpēc izmantot mākleru pakalpojumus? Kas jādara lai pārdotu savu īpašumu? Pārdot īpašumu, Pārdot māju, Pārdot lauku viensētu, Pārdot

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA “Cilmes šūnu banka” ir pirmā, ar visilgāko pieredzi Latvijā, akreditētā cilmes šūnu banka. Uzņēmums Latvijā darbojas kopš 2004. gada 24. februāra, strādā 24/7 režīmā. SIA “Cilmes šūnu banka” ir reģistrēta ārstniecības iestāžu reģistrā un ir saņēmusi Zāļu valsts aģentūras izsniegtu audu un šūnu izmantošanas atļauju. Šie dokumenti apliecina, ka SIA “Cilmes šūnu banka” ir novērtēta un atbilst normatīvo aktu prasībām un ir tiesīga veikt šādas darbības: privātai izmantošanai paredzētu nabassaites asiņu un audu ziedošana, ieguve, laboratoriskā izmeklēšana, nolūkā nodot tos tālākai apstrādei “Polski Bank Komorek Macierzystych” S.A. (PBKM). PBKM ir SIA "Cilmes šūnu banka" "mātes" kompānija, kas apvieno nabassaites bioloģiskā materiāla bankas un kuras starptautiskais zīmols ir FamiCord.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

DSW, SIA

Elizabetes 31-10, 5.st., Rīga, LV-1010
Apraksts: Banku un finanšu iestāžu darbības automatizācijas programmatūru izstrāde, ieviešana un atbalsts.

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" -4, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

BL grāmatvedība, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
Par uzņēmumu:

Jelgavā bāzēta grāmatvedības kompānija, kas piedāvā savus pakalpojumus privātpersonām un uzņēmumiem. Ar mūsu komandas plašo pieredzi mūsu klienti saņem pakalpojumu kompleksu, kas ļauj tiem būt drošiem par saviem finanšu pārskatiem.

Andris Urbāns, individuāli praktizējošs jurists

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas, riska faktoru izvērtēšana; ✓ Zaudējumu atlīdzība; ✓ Mantojuma lietas; ✓ Darbs ar Debitoriem (konsultācijas parādu piedziņas procesos); ✓ Patērētāju tiesību aizsardzība; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ Juridiskās personas  maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas. Administratīvās tiesības: ✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības. Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība: ✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība: tiesās, šķīrējtiesās, valsts iestādēs.

 

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

Daiga Freiberga, grāmatvedības pakalpojumi

Mucenieku 30a-3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Grāmatvedības uzskaites kārtošana dažādām uzņēmējdarbības formām. Konsultēšana grāmatvedības uzskaites un nodokļu jautājumos. Deklarāciju izstrāde, gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID. Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Latvijā, Kurzeme, visā Latvijā. 

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Brīvais Vilnis, AS

Ostas 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Augstas kvalitātes zivju konservu ražotājs:

AS "BRĪVAIS VILNIS" ražo gardākos zivju konservus pasaulē, izmantojot labāko, ko jūra un okeāns var sniegt. Pastāvīgi pilnveido ražošanas procesus atbilstoši jaunākajiem sasniegumiem pārtikas ražošanas tehnoloģijā, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un izcilu produkta garšu. "BRĪVAIS VILNIS" galvenais mērķis ir izveidot stiprāko zīmolu starp zivju pārstrādes uzņēmumiem Baltijā un NVS valstīs, piedāvāt ekskluzīvu Latvijā ražotu produkciju vietējā un ārvalstu tirgū. Ilggadējā pieredze, uzlabotā tehniskā bāze, kā arī izglītotie un kvalificētie darbinieki nodrošina produkta izcilu vērtību.

Bankas Baltija Kreditoru Apvienība,

Ieriķu iela 60 – 65, Rīga, LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

Mūsu Banka,

Dzirnavu iela 62 – 9, Rīga, LV-1050
Informācija no uzņēmumu reģistra

Laika Banka,

Leona Paegles iela 5 – 3, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Informācija no uzņēmumu reģistra

Banku augstskolas fonds

Krišjāņa Valdemāra iela 161, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra